Parenclub Fun4Two

Overnachten in Parenclub Fun4Two!

fun4two accomodaties

Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn er op het terrein van Fun4Two 3 accommodaties die wij verhuren aan onze klanten.

De Cottage, het appartement en onze Pipowagen.
Doorgaans zijn deze accommodaties bijna het gehele jaar verhuurd. Maar soms is het mogelijk om voor 1 nacht een van onze prachtige accommodaties te huren.

Boek één van onze heerlijke en romantische extra's!
Overnachten bij ons is meer dan een accommodatie huren!

Tijdens het reserveren op onze boekingspagina kunnen jullie diverse specials en extra’s selecteren zoals bijvoorbeeld: Ontbijt, gebakjes, bonbons, rozenblaadjes, diverse soorten Champagne, verjaardagpakket, Fruit assorti, Romantisch pakket Fun4two massageolie, Fietsen en nog veel meer om jullie verblijf “éxtra speciaal” te maken!

Tijdens de openingstijden zijn de recreatieve voorzieningen van Fun4two zoals de Sauna, Turks stoombad, Whirlpool en Tantratempel beschikbaar voor onze gasten.. Bekijk onze accomodaties!

Fun4Two Hotelservice!

Willen jullie in een Hotel overnachten?

Check deze hotelpagina voor een van onze prachtige accommodaties. Deze zijn een week voor jullie bezoek en indien nog beschikbaar ook voor 1 nacht te boeken. (last minute) Tevens kunt u overnachten in een van onderstaande prachtige hotels waar wij een deal mee hebben.

fun4two hotelservice

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk ****

Gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Aan de rand van Rotterdam in een kalme, groene omgeving.

Ideaal om te ontspannen met een sfeervol restaurant dat gevarieerde gerechten serveert. Moderne gym en luxe wellness. Ontspan in de Health Club of geniet van een massage of beauty behandeling.

Op vertoon van uw Fun4Two lidmaatschap pas kunt u gebruik maken van een gereduceerd tarief. Dit tarief is altijd op basis van beschikbaarheid en bezetting van het hotel. Indien het hotel een hoge bezettingspercentage heeft kan het gereduceerd tarief helaas niet worden aangeboden en gelden de tarieven van de gevraagde datum/periode. Het is niet mogelijk om het gereduceerd tarief toe te passen wanneer er reeds is geboekt via een derde boekingskanaal.

Shuttle service: Gratis vervoer naar de club & terug naar het hotel
Contact: Hotel Rotterdam/Nieuwerkerk - Parallelweg Zuid 185 - 2914LE Nieuwerkerk A/D IJssel - Telefoon: +0180 32 11 03 nieuwerkerk@valk.nl Internet: www.valk.com


Fun4Two Taxiservice!

fun4two taxi-serviceFun4Two Taxiservice.

Overnacht u in een van de hotels in de buurt van de Fun4Two, dan kan onze portier een taxi voor u bestellen wanneer u 's nachts weer terug naar u hotel wilt. Rekent u wel 15 minuten tussen het bestellen en de aankomst van de taxi.

Said
Voor Taxi Service vanuit en naar de Fun4Two. Bel Said (06) 33809662.

Jan
Vanuit Amsterdam hebben wij een speciale taxiservice. Bel Jan +31 (0) 6 1006 8777 of beljan@gmail.com Nieuwe Toyota MPV Prijs 90, - van elk hotel in Amsterdam tot Fun4Two (enkele reis).

Edwin (Fun4Two)
Speciale Limo service van Amsterdam, Schiphol en Hoofdorp naar Fun4two en terug naar het hotel Prijs 190, - enkele reis alleen naar Fun4Two 115, - met een nieuwe Mercedes S-Class Bel: +31653241884 info@taxiedwin.nl voor info. bookings@taxiedwin.nl voor boeking.

LET OP!!! Bestel geen taxi in Amsterdam. Dit scheelt soms meer dan 50 tot 75 euro! Jullie betalen veel meer dan bij onze taxi chauffeur, zij berekenen namelijk de taxi rit via de taxi meter!


Fun4Two contact!

Fun4Two-contactpagina

Adresgegevens:

Parenclub Fun4Two
Middelweg 18
2841 LA Moordrecht

Informatienummer:

+ 31 (0)182 378 528

Reserveringsnummer:

Reserveren is verplicht voor zaterdag nacht, ons speciale reserveringsnummer is: +31 (0)182 378 528

E-mail:

Informatie: info@fun4two.nl
Bobby: bobby@fun4two.nl
Linda: linda@fun4two.nl
Reservering: reserveren@fun4two.nl 

Nieuwe leden adviseren wij voor het bezoek te registreren via onze reserveringspagina. Dit is mogelijk uiterlijk 1 uur voor julllie bezoek. Registreren is natuurlijk ook mogelijk in de club maar jullie dienen dan rekening houden met lange wachttijden bij de entree!

Om direct online te reserveren gebruik dan de onderstaande reserveer knop!
Reserveren/Registreren!